Morten Esmann

På bloggen bidrager jeg med synspunkter om synlig jobsøgning og målrettet karriereplanlægning – herunder, hvordan man brander sig selv på den rigtige måde. Af og til vil jeg også forsøge at se på jobsøgning fra andre og måske lidt skævere vinkler, end vi normalt gør.

Jeg har flere års erfaring med at hjælpe mennesker og organisationer gennem forandringer i arbejdslivet. Med baggrund i IT-branchen har jeg arbejdet med kompetenceudvikling og personlig rådgivning. Jeg er en meget erfaren underviser, og har tilrettelagt en lang række kurser og workshops inden for emner som personlig forandring, kompetenceafklaring og jobsøgning.

Jeg arbejder som karriererådgiver i Ingeniørforeningen, IDA. Det er med udgangspunkt i mine erfaringer derfra jeg blogger om karriereudvikling, jobsøgning og arbejdsmarkedet. Indholdet af bloggen er imidlertid mit ansvar alene, og er ikke udtryk for IDAs synspunkter.

Jeg er certificeret jobrådgiver og uddannet datamatiker samt Master i Kompetenceudvikling og Human Resources fra DPU.

Mit bedste råd om karriereudvikling: Håb er ikke en strategi!

2 svar til Morten Esmann

  1. Camilla Segeberg Toft skriver:

    mange fede input til mit ledelsesfelt.
    holder du oplæg om brok- hoveder mm. i så fald hvor og hvornår.?

    • Morten Esmann skriver:

      Tak for rosen Camilla. Desværre holder jeg ikke oplæg om brokkehoveder – men det er måske noget jeg skal tage op. Mit indtryk er, at mange interesserer sig for det. Prøv at se på arbejdsglaedenu.dk. De holder foredrag om arbejdsglæde – herunder om brok. Og de er dygtige til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *