Mere om ingeniører og følelser

Billedet af den nørdede ingeniør blottet for sociale relationer er tilsyneladende ved at krakelere. Jeg skrev i går om ingeniører og empati, og påstod blandt andet, at det ikke længere er muligt, at have et job, hvor man passer sig selv.

I dag kan man så læse en artikel på Ingeniørens hjemmeside, hvor kommunikationseksperten Henrik Byager siger, at jobopslag skal tale til ingeniørernes følelser. Det er godt nok nye tanker. Men rigtige. Som alle andre mennesker er ingeniører styret af følelser. Det er bare nogle andre følelser end folk i andre brancher.

Henrik Byager går så langt som at hævde, at det er et paradigmeskifte, der er på vej. Det er cool, at være nørdet, siger han, og nørder har også følelser!

Læs artiklen her.

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *