Er du gift med den rigtige?

I 2011 skrev jeg et blogindlæg, hvor jeg under overskriften “Find en kæreste og få et job” argumenterede for, at ledige i et fast parforhold har bedre jobmuligheder end singler.

Påstanden var ikke grebet ud af den blå luft, men baseret på observationer og data indsamlet om ledige i Ingeniørernes A-kasse. Vi mente at kunne påvise en vis sammenhæng mellem civilstand og ledighedslængde.

Vores undersøgelse var på ingen måde videnskabelig, og derfor er det interessant, at der nu er kommet forskning, der peger i samme retning, som vi så for fire år siden. Dit valg af partner har betydning for din arbejdsmæssige succes. Forskere på Washington University i St. Louis har fundet ud af, at personer med en stabil og pålidelig partner tjener mere, oftere bliver forfremmet og er mere tilfredse med deres arbejde.

Hvad det betyder, kan du læse mere om her, hvor der også er et link til selv undersøgelsen.

Mit oprindelige indlæg førte i øvrigt til en artikel i Ingeniøren og  til et interview i P3 Nyhederne.

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *