Ny podcast om karriereudvikling

Blandt de mange fede ting IDA laver, er nu også en serie af podcasts om teknologi, viden, karriere og personlig udvikling. Den seneste, der handler om karriereudvikling og jobsøgning, er netop offentliggjort.

Du kan blandt andet høre mine betragtninger om de særlige udfordringer og muligheder, der er forbundet med at få job og gøre karriere som ingeniør. Du kan også høre mig fortælle om nogle af de mest relevante redskaber til jobsøgning. Og så runder vi også lige nogle af udfordringerne på et arbejdsmarked i hastig forandring.

Du kan lytte til podcasten og læse show notes her.

P.S.: Vidste du i øvrigt, at IDA er på vej med et ugentlig podcast om teknologi, start-ups og den nyeste forskning. Vært på Techtopia bliver Henrik Føhns – kendt fra Harddisken.

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsliv, Arbejdsmarked, Jobsøgning, Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *