Hvornår skal netværket høre om dit nye job?

Hvis du har børn, vil du sikkert kende til denne overvejelse: Hvornår skal man fortælle familien, vennerne og kollegerne den gode nyhed om graviditeten? På den ene side kan man næsten ikke vente med at afsløre den søde hemmelighed. På den anden side er der er jo en vis risiko i de første uger, så hvorfor ikke vente lidt?

Sådan er det også, når du får et nyt job. Du vil så gerne fortælle om de nye, spændende udfordringer, men måske er det også på dette område en ide at klappe hesten. I hvert fald skal du overveje, hvor hurtigt du opdaterer din profil på LinkedIn.

På bloggen Lion Cub Job Search kan du læse netop den anbefaling. Vent med at opdatere din profil til du er sikker på, at du er faldet godt til i jobbet.

Det skaber alt for mange uheldige spørgsmål i netværket, hvis du efter kort tid igen skifter job. Måske var det alligevel ikke noget for dig, måske var du ikke lige det, virksomheden havde håbet på, måske kom du ikke så godt ud af det med kollegerne. Der er mange gode grunde til, hvorfor det at skifte job hurtigt, kan være godt og positivt. På LinkedIn er det bare ikke så nemt at komme med alle argumenterne, og derfor er der frit spil for spekulationer.

Jeg er nu ikke sikker. Er risikoen for, at det går galt i det nye job ikke så begrænset, at det er bedre at fortælle netværket om sin karriereudvikling med det samme?

Jeg kunne godt tænke mig at høre argumenter både for og imod at vente. Skriv gerne en kommentar.

Dette indlæg blev udgivet i LinkedIn, Netværk og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *